Diskuse s wikipedistou:Ondra Fiedler

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Portál Hudba[editovat zdroj]

Ahoj (pokud Ti vadí tykání tak napiš), pravděpodobně máš rád hudbu (alespoň podle tvých editací). Pokud si najdeš čas a podíváš se na Portál:Hudba, koukni na hlasování (Portál:Hudba/Článek/Hlasování), na září byli nominovány články The Plastic People of the Universe, Michael Jackson, Koncertní fotografie a Má vlast, pro ty se tedy může hlasovat nebo můžeš nominovat na říjen (Portál:Hudba/Článek/Nominace). S pozdravem Marek Koudelka (příspěvky / diskuse) 16. 8. 2011, 21:50 (UTC)

Kandidát Jakl[editovat zdroj]

Vážený kolego, k Vašemu revertování editací (tady a tady) bych doporučil Vaší pozornosti diskusi, která právě probíhá Pod lípou. Zaznívají v ní mimo jiné názory, že kandidát je kandidátem až podle právní definice, bez ohledu na to, jestli svoji zamýšlenou kandidaturu už předem prohlašuje či naopak odmítá. Doporučuji tedy místo pouhých revertů vyjádřit svůj názor v této diskusi. --Bazi (diskuse) 15. 8. 2012, 20:56 (UTC)

Omlouvám se, diskuze jsem si nevšiml a zmátlo mě, že kategorie na první pohled působila logicky a anonymní autor navíc u svých revertů nenapsal žádný důvod. Vrátil jsem to zpět. AndreasCZ (diskuse) 16. 8. 2012, 13:30 (UTC)
Chápu, taky mi to tak na první pohled připadlo, obzvlášť když to za vandalství označil v předchozích revertech i wikipedista JeremySil. Díky za úpravu. --Bazi (diskuse) 16. 8. 2012, 13:56 (UTC)

Díky moc za výrazné doplnění článku Ramones a doufám, že sem co nejdřív přibude; teprve jako druhá punk rocková skupina :-). Díky za doplnění článků o členech této skupiny, které byly často na hranici subpahýlů. Na první pohled vidím menší nedostatek v tom, že článek je zařazen v kategorii Pouze dočasná použití (obsahuje tedy anglické citační šablony apod. − to určitě nebude problém vyřešit). Dobré také je, když jsou obrázky rozházené po stranách (viz. článek Thin Lizzy). Článek jsem nečetl, toto je jen to co vidím na první pohled, takže třeba ještě „české“ uvovozovky místo "klasických" (to je tam často). Ode mě asi vše, teď si budete muset počkat na opravdovou recenzi, což jentak rychle asi nepůjde, protože článků v žádostech přibývá (sám tam mám dva), ale mě se do recenze vůbec ale vůbec nechce. No uvidíme. S pozdravem Marek Koudelka (diskuse) 23. 8. 2012, 20:41 (UTC)

Dobrý den, děkuji za opravdu rychlou reakci. Rozmístění obrázků a oprava uvozovek jistě příliš času nezabere, ale do poněkud otrocké práce přepisování anglických citačních šablon na české se mi příliš nechce, protože mi přijde, že jde o jednoduchou činnost pro program, ale ne pro člověka - nešlo by na článek "poštvat" nějakého bota? S pozdravem AndreasCZ (diskuse) 23. 8. 2012, 21:00 (UTC)
Reakce sice byla rychlá, ale nic moc jsem Vám nepomohl :-) S botem se můžete zkusit zeptat zde, ale moc tomu nevěřím. Normálně takovéhle věci dělám ručně a nevadí mi to a navíc když už ten článek píšu, tak ty odkazy stejně otevírám a kontroluju, takže pak rovnou vložím nové datum přístupu a tak. — Marek Koudelka (diskuse) 23. 8. 2012, 21:06 (UTC)

Joe Strummer[editovat zdroj]

Kolego, k vaší editaci bych měl dvě výtky. Zaprvé, Sardinie je nejen název ostrova, nýbrž i autonomní oblasti, tedy vaše editace byla dá se říci zbytečná. Zadruhé, překlep je vcelku zavádějící označení pro takovouto chybu a běžně se rozhodně jako překlep neoznačuje.

S pozdravem Jan Bok (diskuse) 4. 9. 2012, 10:23 (UTC)

Dobrý den, změna předložky možná byla zbytečná, ale editace předevšín opravila čárky ve větě (dvě čárky, vzniklé pravděpodobně překlepem). Gratuluji k Vašemu prvnímu příspěvku na české wikipedii. AndreasCZ (diskuse) 4. 9. 2012, 18:24 (UTC)
Dobrý večer, vaší opravy čárek jsem si samozřejmě všiml. Svou výtkou jsem chtěl ironicky poukázat na nepřesné shrnutí editace. Nevím jaký je zdejší standard úrovně popisů změn, ale toto mě vyloženo "praštilo do očí". Mnoho dalších kvalitních editací přeje Jan Bok (diskuse) 8. 9. 2012, 23:22 (UTC)