Diskuse s wikipedistou:Aidakabdusheva-kaba07

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele OJJ v tématu „Zásady pro vkládání studentských prací

Zásady pro vkládání studentských prací[editovat zdroj]

Dobrý den, domnívám se, že jste na Wikipedii vložil(a) text vzniklý v rámci studijních povinností. I když rádi přijmeme nové texty, potřebujeme, aby vyhověly jistým základním požadavkům.

Před napsáním Vašeho článku doporučujeme k prostudování například stránku Nápověda:Jak vytvořit článek.

Upozorňujeme na nejčastější problémy, které nastávají, pokud se podcení domluva mezi komunitou Wikipedie a vyučujícím nebo pokud chybí kontrola vyučujícího:

Špatně vymezené téma

  • Duplicity k existujícím nebo nově zakládaným článkům (nebo výrazný překryv); zcela nepřípustné je zakládat na stejné téma více článků, které se mají lišit úhlem pohledu (viz Wikipedie:Nezaujatý úhel pohledu)
  • Kompilační články (více pojmů v jednom článku)
  • Příliš specializované téma, příliš odborné pojetí nebo primární výzkum (viz Wikipedie:Žádný vlastní výzkum)

Špatně zpracované téma

Počítejte s tím, že články nerespektující základní pravidla Wikipedie mohou být smazány.

Za účelem hromadného/školního vkládání nových hesel zde existuje projekt Wikipedie:Studenti píší Wikipedii (úplný odkaz: https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedie:Studenti_píší_Wikipedii) s jasně danými a praxí prověřenými pravidly, upozorněte prosím na tuto skutečnost svého vyučujícího.OJJ, Diskuse 2. 12. 2022, 07:31 (CET)Odpovědět


Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Skrolovací kolečko. Bohužel obsahuje nevyhovující strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu a případně i kontrolu odborné terminologie a obsahové správnosti. Pokuste se prosím upravit alespoň část textu, jež by tvořila ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Hello, thank you for adding the article Skrolovací kolečko. Unfortunately, the text is an automated translation of insufficient quality. Please do not use automated translations. Thank you for your understanding. --OJJ, Diskuse 2. 12. 2022, 07:41 (CET)Odpovědět