Diskuse s wikipedistou:Acer2

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--bab_dz 2. 2. 2009, 12:44 (UTC)

Urgentně upravit – Eändur[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Eändur. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Ten článkek potřebje napsat úvod, aby i tématu neznalý čtenář pochopil o co jde. Díky, — Jagro 2. 2. 2009, 15:44 (UTC)

Stejně je to s těmito články:

... a ostatně všechny vámi založené články. --Daniel Baránek 3. 2. 2009, 09:21 (UTC)

Já bych se ještě rád optal, odkud jste čerpal. A to ze dvou důvodů: aby bylo možno informace ověřit a také abychom se přesvědčili, že se jedná o Vaše vlastní formulace. Pokud by to bylo odněkud doslova opsané bez svolení autora, museli bychom to smazat, aby Wikipedie neporušila autorský zákon. --Postrach 3. 2. 2009, 09:39 (UTC)

Čerpal jsem z webové stránky: http://tolkiengateway.net/wiki/Main_Page ---> http://tolkiengateway.net/wiki/Kings_of_Arnor --> a k překladu jsem použil slovník zde http://slovnik.seznam.cz/ a Frausův ilustrovaný studijní slovník. Celé dílo mám přeložené ve wordu. --Acer2 3. 2. 2009, 10:07 (UTC)

Takhle NE[editovat zdroj]

Ani jeden z článků, které jste dnes na Wiki přidal tu nemohou v současné podobě zůstat, přestaňte prosím chrlit další a raději se věnujte úpravě stávajících. Děkuji, — Jagro 2. 2. 2009, 15:51 (UTC)

Dovolím si zareagovat. Prosím když vytváříte toliko článů o osobnostech resp. panovnících měl byjste jim dát nějaký styl! Jako přílad článku o panovníkovi (né množstvím obsahu ale STYLEM) uvádím svůj článek Michal I. Rumunský. DOufám že se poučíte. --Kolomaznik 2. 2. 2009, 19:18 (UTC)

Dobrý den, možná by se ty články (všechny jsou o fiktivních postavách) daly zachránit tím, že by se jejich obsah zapracoval do hesla Seznam králů Arnoru (resp. podobných seznamů). --Jvs 4. 2. 2009, 09:27 (UTC)

Myslím, že by to šlo přidadit je do tohoto hesla, taky jsou to všechno králové Arnoru a Arthedainu. Předci Aragorna II, který měl velikou úlohu během války o prsten. Akorát nevím, jak je tam zařadit.--Acer2 4. 2. 2009, 18:40 (UTC)

Dobrý den, naznačil jsem, jak by se to dalo udělat - vizte heslo Valandil. --Jvs 5. 2. 2009, 14:56 (UTC)

Články nelze přijmout[editovat zdroj]

Zdravím, po ICQ dohodě s Acer2 jsme došli k závěru, že články nesplňují podmínky pro přijetí na Wikipedii. Jsou totiž přeloženy z wiki o Tolkienovy, která je uvolňuje pod licencí GFDL né však CC-BY-SA, kterou dle nových pravidel od 1. 11. 08 potřebujeme také. Bohužel správci (autoři) daných stránek na dotazy nereagují, taže bude zřejmě bohužel nutné články odstranit. Pokud nedojde k potvrzení CC-BY-SA ze strany dané stránky, zítra odpoledne články smažu. — Jagro 5. 2. 2009, 15:08 (UTC)