Diskuse s wikipedistou:AMERICAnpie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Rodney Mullen[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Rodney Mullen, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Mario7 (diskuse) 26. 6. 2013, 18:23 (UTC)

Podepisování článků[editovat zdroj]

Dobrý den, chci Vás upozornit, že do článků se nevkládá podpis editora (diff). Bližší info neleznete například v WP:OWN. --Mario7 (diskuse) 28. 6. 2013, 20:40 (UTC)

Vasovasotomie[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Vasovasotomie. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Mario7 (diskuse) 14. 8. 2013, 07:19 (UTC)

Zach Braff[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Zach Braff. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Zach Braff. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Zach Braff. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Pechy1422000 (diskuse) 27. 8. 2013, 21:00 (UTC)

STOP Prosím, neodstraňujte z článku urgentní šablonu, dokud článek patřičně nevylepšíte. Opětovné odstraňování urgentní šablony je bráno jako vandalismus, za což vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Pechy1422000 (diskuse) 2. 9. 2013, 11:49 (UTC)

Rodney Mullen[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Rodney Mullen. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 31. 8. 2013, 19:22 (UTC)

STOP Prosím, neodstraňujte z článku urgentní šablonu, dokud článek patřičně nevylepšíte. Opětovné odstraňování urgentní šablony je bráno jako vandalismus, za což vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Mario7 (diskuse) 1. 9. 2013, 17:24 (UTC)

Upozorňuji, že odstraňováním šablony z článku Rodney Mullen ničeho nedosáhneš (leda tak zablokování účtu). Nejde o formátování článku, to je fajn, jde o texty "Osobní život" a "Kariéra", které jsou zčásti nesrozumitelné, zčásti neencyklopedické, zčásti ignorující základní pravopisná, typografická i stylistická pravidla. Čili zásadní úprava je urgentně nutná, takhle to tady zůstat nemůže. Díky za pochopení. --Harold (diskuse) 9. 9. 2013, 15:11 (UTC)

Seth Rogen[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Seth Rogen. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Seth Rogen. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Mario7 (diskuse) 9. 9. 2013, 15:38 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Seth Rogen, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Mario7 (diskuse) 9. 9. 2013, 15:41 (UTC)

Rodney Mullen (podruhé)‎[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Harold (diskuse) 9. 9. 2013, 17:06 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Harold (diskuse) 9. 9. 2013, 17:10 (UTC)

Trichotilomanie[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Trichotilomanie. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --RomanZázvorka (diskuse) 13. 9. 2013, 21:58 (UTC)

Porucha opozičního vzdoru[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Porucha opozičního vzdoru. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jvs 23. 9. 2013, 10:08 (UTC)

American Idol[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku American Idol. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 25. 9. 2013, 18:18 (UTC)

Rodney Mullen (potřetí)[editovat zdroj]

Upozorňuji, že další přidávání tohoto textu budu brát už jako vandalismus a budu podle toho postupovat. Článek s tímto textem byl standardně označen, výše jsem vysvětlil, že to tu nemůže zůstat a proč to tu zůstat nemůže. Ani po úpravách není stylisticky a fakticky stav takový, aby to tu mohlo být. --Harold (diskuse) 26. 9. 2013, 15:02 (UTC)

Casey Abrams[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Casey Abrams. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Casey Abrams. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Harold (diskuse) 26. 9. 2013, 15:10 (UTC)

STOP Prosím, neodstraňujte z článku urgentní šablonu, dokud článek patřičně nevylepšíte. Opětovné odstraňování urgentní šablony je bráno jako vandalismus, za což vám může být v souladu s ochranou projektu odebrána možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Harold (diskuse) 27. 9. 2013, 16:02 (UTC)

Fajn, za opakované odstraňování šablony a opakované vkládání nevhodných textů (Wikipedie není blog, většina toho nepatří do encyklopedie, má to neencyklopedický styl a špatný jazykový projev, stylistiku) blok. A v případě opakování se bude prodlužovat. --Harold (diskuse) 1. 10. 2013, 16:00 (UTC)

Invitation to Medical Translation[editovat zdroj]

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message