Diskuse s wikipedistou:AGRR

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele Kacir v tématu „Příprava článku

Děkuji Vám za informace v článku Goldscheider, Alexander. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Jvs 8. 6. 2009, 13:33 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Alexander Goldscheider. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 9. 7. 2009, 02:38 (UTC)


Ostraňování šablon[editovat zdroj]

Dobrý den, nedostraňujte z článků šablony, pokud nepominul důvod jejich vložení. To přenechejte na zkušenějších uživatelích. Děkuji za pochopení. --Kacir 9. 7. 2009, 02:43 (UTC)

Obrázek[editovat zdroj]

K tomuto: nevím, jak jste ji vkládal, je třeba ji přidat na Commons, jak je to s obrázky na Wikipedii viz zde. Je třeba mít autorská práva nebo svolení jejich majitele. Dobrou noc, případně můžete využít Wikipedie:Potřebuji pomoc. --Pavel Krupička (diskuse) 24. 11. 2017, 02:08 (CET)Odpovědět

Info: Obrázky s kolegou řeším mailem. Podruhé, po osmi letech.--Kacir 24. 11. 2017, 20:20 (CET)Odpovědět

Příprava článku[editovat zdroj]

Dobrý den, pokud chcete článek připravovat na svém pískovišti, můžete si k tomu založit uživatelskou podstránku začínající:

  • Wikipedista:AGRR/název
například:
  • Wikipedista:AGRR/Pískoviště (stránku otevřete, vložte obsah a uložte. Až bude článek hotový, přeneste obsah (ctrl+c --> ctrl+v) do článku).
Pískovišť lze mít více, . Užitečné rady, jak na článek. Zdraví --Kacir 24. 11. 2017, 20:20 (CET)Odpovědět