Diskuse s wikipedistou:90.176.123.62

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Vyjmenovaná slova fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Milda 05:20, 7. 9. 2007 (UTC)

Kněždub[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Kněždub, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--MiroslavJosef 12:59, 18. 5. 2008 (UTC)


Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

-- Mercy (|) 08:12, 8. 6. 2008 (UTC)

Robbie Williams[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Robbie Williams, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Faigl.ladislav slovačiny 28. 2. 2009, 12:26 (UTC)

Robbie Williams[editovat zdroj]

Dobrý večer, nepřidávejte do wikipedie texty, ke kterým nemáte autorská práva. Budou smazány. Již jste na to byl upozorňován. --Kacir 21. 10. 2009, 18:03 (UTC)