Diskuse s wikipedistou:88.146.3.96

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete něco dozvědět o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme.--Tlusťa 21:46, 11. 6. 2006 (UTC)

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. (Pokud byste se spamováním ve Wikipedii pokračoval(a), mohla by vám být zablokována možnost editace.) Děkujeme za pochopení. --Tlusťa 21:47, 11. 6. 2006 (UTC)

Odkazy na stránky[editovat zdroj]

Nepřidávejte prosím do článku Erupce (ostatně to se týká jakýchkoliv článků) odkaz na vaše stránky, jejich hodnota pro encyklopedii je bohužel nulová. Jsou vítány úpravy i rozšiřování článků; ne však vkládání takovýchto odkazů, jsou označovány za spam. V případě, že bude odkaz stále vkládán, může vám být i dočasně znemožněna možnost editovat Wikipedii. Děkuji za pochopení. --Aktron 15:39, 18. 6. 2006 (UTC)