Diskuse s wikipedistou:85.70.96.82

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. (Pokud byste se spamováním ve Wikipedii pokračoval(a), mohla by vám být zablokována možnost editace.) Děkujeme za pochopení.--Japo ¿ 14:28, 19. 11. 2006 (UTC)


Nevim jak bych to obhajil, nejsem na toto povidani, jenze kdyz uz tu chcete orispevky pro kazdeho, tak proc ne pro adminy a hrace Lineage? U nas na hernim foru ceskeho server (1800+ hracu) je L2J klasicka otazka (wtf L2J?)

Zaprvé - článek nebyl encyklopedický (viz Wikipedie:Vzhled a styl), zadruhé - o významnosti tématu by se dalo s úspěchem pochybovat (viz Wikipedie:Významnost). — Timichal 17:17, 5. 2. 2007 (UTC)

Krásný jez[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Krásný Jez. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Hidalgo944 04:22, 16. 8. 2007 (UTC)

Bečov nad Teplou[editovat zdroj]

Ahoj!

Věřím, že jsi vložil text o Bečově nad Teplou s dobrým úmyslem, ale ten text je zkopírovaný z webových stránek města. To ale nejde, to je porušení autorského zákona! Proto bohužel bude nutné ten text smazat, nebo musíš prokázat, že máš povolení vlastníka autorských práv. Jestli chceš aby na stránce o Bečově byly nějaké informace o městě, tak se můžeš přičinit a napsat je sám. To by bylo výborné. Zkopírovat je z jiného webu ale vážně nejde. Nežijeme na divokém západě. Díky za pochopení! --Šandík 20:25, 22. 10. 2007 (UTC)