Diskuse s wikipedistou:85.160.203.248

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Váš příspěvek musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se jak vytvořit stránku či jak editovat stránku. Díky za pochopení. -- Mercy (|) 10:07, 11. 7. 2008 (UTC)

Vlastní biografie[editovat zdroj]

Článek Radek Novák, který jste nedávno napsali, nejspíš nesplňuje všeobecně uznávaná kritéria pro začlenění životopisů. Pravděpodobně byl také již označen jako vhodný ke smazání nebo přímo smazán. Nepropadejte panice. Jestliže…

  • …si přejete vytvořit historický či chronologický záznam o své existenci, můžete si vytvořit svou vlastní stránku na některém z mnoha českých nebo zahraničních freehostingů.
  • …se snažíte sestavit si rodokmen, můžete tak učinit na WikiTree.org (ale prosím nekopírujte jednoduše obsah, pokud nejste přímo jeho autorem, tamní licenční podmínky jsou odlišné od Wikipedie).
  • …jste nebo se chcete stát plnohodnotným přispěvatelem české Wikipedie, můžete se představit na své uživatelské stránce (Wikipedista:85.160.203.248), kam můžete umístit informace o sobě, včetně své biografie.
  • …si opravdu myslíte, že osoba, o níž jste psali, je dostatečně významná, napište níže prosím argumenty pro její významnost.

Děkujeme a vítejte na Wikipedii! Pokud se daná věc vyřeší, můžete bez problémů toto oznámení smazat. -- Mercy (|) 10:22, 11. 7. 2008 (UTC)