Diskuse s wikipedistou:85.119.90.50

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Mnohoznačnost, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Postrach 10:08, 16. 11. 2006 (UTC)

Toto jsou bezna fakta z prednasek. Nebo on uz ma nekdo autorska prava na cely Cesky jazyk? No, uzasne...

Na český jazyk ne. Na formulace myšlenek ano. Pokud stejná fakta jinak naformulujete, je to vpořádku. Pokud něčí formulace C&P zkopírujete, vpořádku to není. --Postrach 10:47, 16. 11. 2006 (UTC)

To je absurdni. Fakticky vycet nelze povazovat za myslenku. Jste dle meho nazoru papeztejsi nez papez. Nicmene, jak myslite, material odstranuji, ackoliv ho najdete v kazdych skriptech.

Nešlo o výčet (to by bylo vpořádku), ale o vysvětlující věty, které byly zjevně zkopírovány. U příkladů je to možná vpořádku, byť výběr jiných by byl lepší. --Postrach 11:06, 16. 11. 2006 (UTC)