Diskuse s wikipedistou:84.42.179.208

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Postrach 21:58, 27. 1. 2006 (UTC)



Smazal jsem odkazování na anglickou Wikipedii v textu. Takovéto odkazy nejsou doporučovány neboť brání případnému vytvoření hesla zde a pokud by jen někdo napsal stále by takovýto "neviditelný" odkaz vedl na anglickou stránku. Pokud někdo potřebuje detailnější informace v jiném jazyce může jít na stejný článek v jiném jazyce v panelu na levé straně. Takto ovšem dochází k matení čtenářů, kteří čtou českou encyklopedii a najdou se nevědomky ocitnou na cizím jazyce. Přitom ne všichni anglicky rozumí a někdo by spíše přivítal německou nebo polskou verzi. --Li-sung 19:57, 29. 1. 2006 (UTC)


Vážený kolego / vážená kolegyně,
uvítal bych, kdybyste si prostudoval(a) pravopisné a typografické rady, neboť se neustále dopouštíte stejných chyb, ačkoliv po vás byly již několikrát opravovány.
Děkuji.
Danny B. | diskuse | mail | přehled příspěvků | 02:35, 30. 1. 2006 (UTC)


Zdravím, prosím nemažte z článku Elektromobil šablonu NPOV, byla rozumně zdůvodněna v diskusi. Chápu, že na heslo, jehož jste autorem, můžete mít jiný pohled, ale berte prosím ohled i na názory ostatních. Také upozorňuji, že vedení takobých "editačních válek" se na Wikipedii považuje za značně nevhodné; dokonce existuje tzv Wikipedie:Pravidlo tří revertů, které za účelem jejich předcházení omezuje maximální počet revertů jednoho článku na tři denně. Díky za pochopení. --che 13:00, 30. 1. 2006 (UTC)