Diskuse s wikipedistou:83.240.87.194

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dvojitý odkaz[editovat zdroj]

Zdravím Vás. Všiml jsem si, že jste dnes přidal v hesle Vladimír Ljachov vnitřní odkaz na jeden z Sojuzů. Tentýž odkaz je proveden o 10 řádků dál, je myslím zbytečné stejné odkazy v jednom nedlouhém hesle opakovat. Ale když už, tak to tam necháme. Hezký víkend přeje --Zákupák 12. 12. 2008, 14:20 (UTC)

--MiroslavJosef 15. 8. 2009, 21:48 (UTC)

Adam Bartoš[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Adam Bartoš. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Harold 1. 1. 2010, 14:31 (UTC)

Březen 2010[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Psychotronika fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Zet (k|p) 13. 3. 2010, 19:32 (UTC)