Diskuse s wikipedistou:80.188.106.133

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Nagové. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 19. 12. 2009, 19:44 (UTC)

Studny věčnosti[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Studny věčnosti. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Faigl.ladislav 19. 12. 2009, 19:46 (UTC)

Uzlíčky mízních tkání[editovat zdroj]

Dobrý den, Wikipedie již má článek lymfatického uzlíku Mízní uzlina, takže z Vašeho článku bylo vytvořeno přesměrování. Konkrétní informace vkládejte do něj (např. kde všude uzlíky jsou en:Lymph node#Distribution, nebo můžete založit nové specifické články en:Retroperitoneal lymph node dissection, nikoli obecný pojem, který už existuje. Zdraví --Kacir 17. 11. 2010, 17:13 (UTC)