Diskuse s wikipedistou:78.156.36.227

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Dana Bérová, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Ragimiri 31. 3. 2009, 22:58 (UTC)

Oxymóron[editovat zdroj]

Díky za vaše příspěvky, ale jelikož se tady snažíme vytvářet encyklopedii, zkuste prosím přispívat věcně a nezaujatě. Většina uživatelů zde hledá vážné články a „vtipné“ texty by je nemusely pobavit. Nezapomínejte, že Wikipedii používá mnoho čtenářů, takže se pokoušíme chovat seriózně. Pokud máte chuť experimentovat v rámci psaní seriózních článků pro Wikipedii, můžete to zkusit na pískovišti, parodické a vůbec vtipné články můžete vkládat na Necyklopedii. --Mormegil 19. 2. 2012, 19:53 (UTC)

Marek Benda[editovat zdroj]

Vaši editaci jsem vrátil, taková kritika si žádá podložení dobrými zdroji. — Tchoř (diskuse) 3. 9. 2012, 12:00 (UTC)

Pavel Rychetský[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Pavel Rychetský, bude vám zablokována možnost editace. Odstraňujete-li text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

NIGKDO (diskuse) 10. 1. 2013, 11:22 (UTC)