Diskuse s wikipedistou:78.108.145.2

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Tato IP adresa, 78.108.145.2, odpovídá routeru wifi-gw.evkanet.net. Díky NAT pod ní vystupuje více počítačů této sítě. Zprávy zanechané na této stránce mohou obdržet jiní uživatelé sítě, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn je třeba dbát zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci Wikipedie toto nevhodné chování hlásit správcům wifi-gw.evkanet.net.

Komentářům, které nejsou určeny vám, se můžete vyhnout tím, že si založíte vlastní účet.


Dobrý den, Váš příspěvek La enovi jsem smazal, protože se jedná o nevýznamný amatérský film. Taková hesla bohužel ve Wikipedii nemají své místo. Děkuji za pochopení! Přeji pěkný den! --Mercy 10:42, 20. 10. 2007 (UTC)

Vítám Vás v české Wikipedii. Chcete-li si editaci pouze vyzkoušet, pak prosím jen na pískovišti, které je k tomu určeno. Děkuji za pochopení. --Horst 19:01, 6. 11. 2007 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Horst 19:01, 6. 11. 2007 (UTC)


Prosím nepřidávejte komentáře nebo své osobní hodnocení do článku. Takové věci odporují pravidlu o nezaujatém úhlu pohledu. Pokud chcete experimentovat s editacemi, můžete si to vyzkoušet na pískovišti. Děkuji za pochopení. --Mercy 18:38, 15. 12. 2007 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Japo ¿ 19:56, 19. 12. 2007 (UTC)

Bender Bending Rodriguez[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím už neměňte věk robota v tomto článku. Údaj, který uvádíte, byl sice správný, ale po uvedení Benders Big Score tomu už tak není. Děkuji. --PavelR 18:38, 1. 4. 2008 (UTC)

Letiště Leoše Janáčka Ostrava‎[editovat zdroj]

Prosím nepřidávejte komentáře nebo své osobní hodnocení do článku. Takové věci odporují pravidlu o nezaujatém úhlu pohledu. Pokud chcete experimentovat s editacemi, můžete si to vyzkoušet na pískovišti. Děkuji za pochopení.--Faigl.ladislav 8. 12. 2008, 02:01 (UTC)

Prosím hrajte si jinde! Encyklopedie není vhodným prostorem pro Vaše výlevy o tom kdo terorista je či není! — Jagro 15. 12. 2008, 16:01 (UTC)

Gilbertův syndrom[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Gilbertův syndrom, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Spock lone wolf 22. 5. 2009, 07:52 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Cordura, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst 6. 6. 2009, 13:26 (UTC)

Dobrý den, Wikipedie není místem seznamu externích odkazů. --Elm 5. 7. 2009, 16:44 (UTC)

Martin Kovalský[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Martin Kovalský. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --H11 18. 7. 2009, 20:49 (UTC)

Člověk v jeskyni[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Člověk v jeskyni fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Faigl.ladislav slovačiny 11. 10. 2009, 12:24 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. S přáním pěkného dne -- Mercy (|) 17. 10. 2009, 18:18 (UTC)

Vážený přispěvateli, dřív než začneš nadávat a svoje nadávky nechávat v encyklopedii, podívej se na Seznam kódů zemí podle FIFA. Díky! --Strepon 11. 1. 2010, 21:03 (UTC)