Diskuse s wikipedistou:78.102.150.19

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!
Vítejte!ÚvodNápovědaPrůvodce WikipediíPět pilířů WikipedieCo Wikipedie neníJak zakládat nové článkySlovníček

K prohlížení ani k editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete. Nemusíte poskytovat žádné své osobní údaje, skutečné jméno ani e-mail.

Přihlášení vám zpříjemní uživatelský zážitek:

  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost zobrazovat seznam všech vašich příspěvků.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají.
  • Možnost přizpůsobit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.

Přihlášení vám rozšíří možnosti přispívání:

  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.

Přihlášení vám umožní lépe se zapojit do společné práce na Wikipedii:

Jen do toho, zaregistrujte se!

--Horst 22:25, 21. 4. 2008 (UTC)


Zdravím. Děkuji za všechny vytvořené články. Chci Vás však poprosit o přidávání „odkazů interwiki“, tedy mezijazykových odkazů na Wikipedie v ostatních jazycích. Mají syntaxi [[kód jazyka:Název článku v daném jazyce]], umístěny bývají ve spodní části zdrojového kódu článku, po uložení se zobrazí v navigačním panelu při levém okraji pod ostatními panely. Vizte příklad jak by měly vypadat.

  1. Je třeba vyhledat identické heslo v angličtině nebo jiném jazyce a tento kód okopírovat ze spodní části tamního článku. Právě tento krok vyžaduje člověka, není automatizovaný.
  2. Mezi takto získané odkazy připište [[en:název v onom jazyce]], protože v cizojazyčné verzi pochopitelně není odkaz na původní článek. Umístěte ho na správné místo v abecedním pořadí podle kódů jazyků.
  3. Srovnané odkazy uložte do českého článku.
  4. Odkaz na český článek v této formě dopište na správné místo do článku anglického.

O rozšíření do dalších jazykových verzí se už obvykle postarají roboti. Vaše články budou o krok blíže dokonalosti. Díky.--Horst 26. 7. 2008, 11:08 (UTC)

Ateisté[editovat zdroj]

Dobrý večer. Šablonu jsem vám do diskuse vložil ne proto, jak se domníval Ioannes, kvůli vytváření kategorií, ale kvůli kategorizaci článků s filosofy, které jste označil jako ateisty. U všech vašich editací, jsem si skutečnost ověřoval na en wiki a pouze u Karla Marxe, byla editace oprávněná. Z toho důvodu, jsem všechny vaše ostatní editace revertoval a vložil šablonu. Uznávám, že k nováčkům máme být laskaví, ale vzhledem k rozsahu, cca 10 editací, mi to nepřišlo jako začátečnické chybky, ale jako vandalizování. Proto jsem přistoupil rovnou k tomuto typu výzvy. Pokud není informace o ateismu dotyčných osob, není možné je do kategorie řadit. S pozdravem.--Faigl.ladislav 26. 7. 2008, 21:45 (UTC)

pro MiroslavJosef Ja jsem kategorii Ateiste nezalozil a protoze jeji smysluplnost zatim nikdo nezpochybnil a obsahovala velmi malo osobnosti chtel jsem doplnit nekolik jmen z anglicke Wikipedie (prosel jsem kategorie i seznamy ateistu). Prominte ale nemam cas ani naladu se prit - muj nazor je ze tato kategorie je existencialni a proto zasadni zalezitost (pracoval jsem na tom cele odpoledne ale pokud to nejaky spravce smaze je mi to jedno). S pratelskym pozdravem. Dobrou noc

pro Faigl.L. vsechna jmena mate v seznamu ateistu (Lists of atheists). Zdravim a dobrou noc. --78.102.150.19 26. 7. 2008, 22:27 (UTC)