Diskuse s wikipedistou:37.221.243.248

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele David V. v tématu „Múzy

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Záletník Apu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horochodec (diskuse) 31. 10. 2013, 17:03 (UTC)

Listopad 2016[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Martin Urbanec (diskuse) 3. 11. 2016, 16:07 (CET)Odpovědět

David Košecký[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Martin Urbanec (diskuse) 15. 7. 2017, 19:08 (CEST)Odpovědět

Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!

K prohlížení ani k editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete. Nemusíte poskytovat žádné své osobní údaje, skutečné jméno ani e-mail.

Přihlášení vám zpříjemní uživatelský zážitek:

  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost zobrazovat seznam všech vašich příspěvků.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají.
  • Možnost přizpůsobit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.

Přihlášení vám rozšíří možnosti přispívání:

Přihlášení vám umožní lépe se zapojit do společné práce na Wikipedii:

Jen do toho, zaregistrujte se!

--Horst (diskuse) 14. 2. 2019, 09:12 (CET)Odpovědět

Duben 2020[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Robins7 (diskuse) 4. 5. 2020, 10:55 (CEST)Odpovědět

Jaromír Jágr[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Jaromír Jágr, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Jurkij (diskuse) 12. 5. 2020, 12:24 (CEST)Odpovědět

Zdeněk Jirotka[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Zdeněk Jirotka fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --David V. (diskuse) 24. 3. 2021, 10:59 (CET)Odpovědět

Múzy[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Múzy, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--David V. (diskuze) 1. 10. 2021, 13:57 (CEST)Odpovědět