Diskuse s wikipedistou:37.221.242.240

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 měsícem od uživatele Arctino v tématu „Únor 2024
Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!

K prohlížení nebo editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete.
  • Možnost prohlédnout si seznam všech vašich příspěvků.
  • Vaši vlastní uživatelskou stránku.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají, nebo které jste tu už založil.
  • Možnost přejmenovat článek.
  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.
  • Možnost upravit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.
  • Právo účastnit se hlasování.
  • No a nakonec je tu i možnost stát se po jistém čase správcem (ti mohou mazat a obnovovat smazané stránky, zamknout stránku, editovat zamčené stránky nebo blokovat uživatele, kteří porušují pravidla).
Jen do toho, zaregistrujte se!

Zdravím a vítám, je dobře, že chcete pomoci, dokonce jste si našel/našla i tzv. šablonu přeložit, ale do článku, který tu existuje řadu let /přesněji 9/ většinou nevkládáme, navíc jak jde vidět z historie, šlo o nepovšimnutý pokus/vandalismus slovenské IP. Je ale dobře, že jste na něj upozornil(a). Díky. Hodně zdaru při editování i nadále Vám přeje--Horst (diskuse) 18. 2. 2015, 17:05 (CET)Odpovědět

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Memento mori, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Tomas62 (diskuse) 9. 2. 2020, 02:46 (CET)Odpovědět

Listopad 2023[editovat zdroj]

Dobrý den, vítejte na Wikipedii! Prosím nepřidávejte komentáře nebo své osobní hodnocení do článku. Takové věci odporují pravidlu o nezaujatém úhlu pohledu. Pokud chcete experimentovat s editacemi, můžete si to vyzkoušet na pískovišti. Děkuji za pochopení. --Vít Karásek (diskuse) 10. 11. 2023, 21:43 (CET)Odpovědět

Únor 2024[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím do Wikipedie psát vulgarity. Pokud budete nadále poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Arctino (diskuse) 5. 2. 2024, 17:43 (CET)Odpovědět