Diskuse s wikipedistou:213.194.221.194

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Horst
Tuto IP adresu, 213.194.221.194, používá Střední škola informatiky elektrotechniky a řemesel Rožnov pod Radhoštěm a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této škole.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.

Dobrý den, děkuji za Vaší úpravu článku Chinaski. Vaší editaci jsem vrátil, jelikož podle dostupných zdrojů skupina neukončuje svojí činnost, nýbrž pouze mění sestavu. Pokud máte k daným informacím jiné zdroje, prosím, doložte je. S pozdravem, --Michal Lenc (diskuse) 27. 11. 2017, 10:49 (CET)Odpovědět

Dobrý den, děkuji za vaše příspěvky do Wikipedie, které však neobsahují zdroje vámi vkládaných tvrzení. Informace ve Wikipedii musí být důvěryhodné. Nezjevná fakta, názory, teorie a argumenty mohou být uvedeny v článku pouze tehdy, pokud již byly publikovány důvěryhodným a respektovaným nebo jinak ve vztahu k tématu společensky významným zdrojem. V článku by měl být tento zdroj vždy uveden. Jakákoliv nezjevná informace, která není ověřitelná a která nemá uvedený zdroj, může být vymazána. Pro více informací nahlédněte do závazného pravidla Ověřitelnost. Děkuji za pochopení.--Horst (diskuse) 29. 11. 2017, 16:51 (CET)Odpovědět

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Horst (diskuse) 11. 1. 2018, 11:23 (CET)Odpovědět

Zas tak anonymní nejsi--Horst (diskuse) 11. 1. 2018, 11:26 (CET)Odpovědět

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

12 h. OJJ, Diskuse 12. 1. 2018, 08:47 (CET)Odpovědět

1 h--Horst (diskuse) 5. 12. 2018, 09:08 (CET)Odpovědět