Diskuse s wikipedistou:212.79.108.51

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, do článku Peter Kulan jste doplnil/a životopisné údaje. Podle pravidla Wikipedie:Zdroje je ovšem nutné všechny informace doprovodit uvedením zdroje, odkud pocházejí. Osobní znalost dotyčného nepostačuje, je nutné použít publikovaný zdroj (kniha, životopis v tisku, osobní internetové stránky dotyčného apod.). Napište mi klidně sem, poradím, jak zdroj uvést. Vámi přidané údaje jsou nyní prozatím uloženy v historii článku a dají se zpětně obnovit, takže není pak nutné vše psát znovu. Díky, --Davcza (diskuse) 14. 9. 2013, 10:52 (UTC)

Dobrý den, vše bylo přidáno po rozhovoru s panem Kulanem, který mne upozornil na nepřesnosti, neúplné údaje nebo zkreslená fakta a to počínaje jeho vzděláním, přes jeho stranickou příslušnost a konče odchodem do ČR. Navíc byl překvapen, že se na wikipedii, která je poměrně rozsáhle používána veřejností nachází, bez jeho předchozího souhlasu i jeho osoba obecně. Kontaktovat ho můžete osobně na tel 605541191, nebo emailem na k206@volny.cz . Děkuji. Jana
Bohužel, email nebo osobní rozhovor nejdou použít jako zdroj. Opravdu nemá pan Kulan třeba webové stránky, životopis někde na internetu, životopisný článek o něm v novinách apod? Jinak, články o lidech na wikipedii nevznikají jako propagace dotyčného a nikdo nemusí k publikování článku dávat souhlas. Informace, které v článku jsou, pocházejí z veřejně dostupných zdrojů. Děkuji, --Davcza (diskuse) 16. 9. 2013, 14:28 (UTC)

Díky za odpověď. http://www.amadiving.com/index.htm , tak např. toto, pokud je to dostačující. Jana