Diskuse s wikipedistou:212.24.146.18

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Příměstská linka. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. Tlusťa 13:05, 14. 8. 2006 (UTC)

--Japo ¿ 14:20, 14. 8. 2006 (UTC)

subpahyl[editovat zdroj]

Děkujeme Vám za první informace v článku Regionální linka. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako pahýl. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkujeme za pochopení. Vrba 11:56, 15. 8. 2006 (UTC)

Přejmenování stránky[editovat zdroj]

Zdravím!

Přejmenování stránky se neprovádí copy&paste přesunem jejího obsahu, ale speciálně k tomu určeným nástrojem přesunout, který mají k dispozici všichni registrovaní uživatelé. Pokud chcete některou stránku přejmenovat, založte si účet nebo se přihlaste a na horním okraji každé stránky najdete odkaz přesunout (pokud se nechcete registrovat, můžete o přejmenování požádat např. na diskusní stránce příslušného článku, některý z registrovaných uživatelů vám jistě pomůže). Na rozdíl od ruční přesunu takové přejmenování zachovává historii, což je podstatné např. kvůli autorským právům.

Děkuji za pochopení. --Mormegil 15:55, 21. 8. 2006 (UTC)

Městská hromadná doprava[editovat zdroj]

Zdravím. Dovoluji si Vás upozornit, že termín městská hromadná doprava (MHD), který se usilovně snažíte vymýtit ze stávajících článků na Wikipedii s odůvodněním, že nejde o oficiální termín, je dosud používán v platných právních i technických předpisech, například ve vyhlášce č. 30/2001 Sb. nebo v ČSN 73 6425, a rozhodně má své místo také ve článcích odkazujících k nedávné historii, kdy MHD byl jeden z klíčových termínů v dopravě. Naopak nevím o tom, že by byl pojem městská doprava oficiálně definován jako pouhé vymezení systému veřejné linkové dopravy ve městě. Je vidět, že se oboru dopravy pohybujete a do jisté míry vyznáte, ale prosím Vás, abyste vždy důkladně zvážil, zda jste si svými opravami opravdu jist. I v několika dalších případech jste do textů svými opravami vnesl nepřesnosti, popřípadě jste neoficiálním pojmům s neostrým obsahem sám autoritativně přiřazoval jednoznačný význam (regionální linka, příměstská linka). Oceňuji však, že mnohé vaše úpravy a články jsou přínosem.

Zároveň si Vám dovoluji připomenout, že by bylo vhodné, abyste se zaregistroval, pokud se Wikipedii věnujete soustavněji. Pomůže to Vám i ostatním wikipedistům, své občanské soukromí tím odhalovat nemusíte, nechcete-li. --ŠJů 03:32, 23. 8. 2006 (UTC)

Reagujte v diskusi[editovat zdroj]

Pokud se pouštíte do sporných úprav článků (regionální linka), reagujte prosím alespoň v diskusi, buď ve své osobní nebo v diskusi u článku!! Své definice byste měl doložit hodnověrným zdrojem, pro osobní teorie a názory nejsou články ve Wikipedii určeny. --ŠJů 14:52, 29. 8. 2006 (UTC)