Diskuse s wikipedistou:212.111.19.39

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Bernadotte fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Poko 06:28, 20. 8. 2007 (UTC)

Nevím co vám vadí????? Přidávám pouze pravdivé informace a Vy tím, že je mažete podporujete lži na těchto stránkách a dokládáte tím, že se v této oblasti historie vůbec nevyznáte.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 212.111.19.39 (diskuse)

Jestli máte na mysli toto tak to jste tedy uvedl informaci, které do encyklopedie nepatří [1]. Přečtěte si WP:NPOV a WP:Co Wikipedie není a kolega Vám sem dal upozornění oprávněně--Horst 17:07, 20. 8. 2007 (UTC)

Dobrá tedy, a jak byste nazval muže, který zradil svou rodnou zem? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 212.111.19.39 (diskuse)

Dobrý den. Pro Wikipedii je zcela irelevantní, jak nazvu muže, který udělal maximum pro svou novou vlast, přijatou se souhlasem vlastního císaře. Ba dokonce je zcela irelevantní jak jej nazýváte Vy. Relevantní by to bylo, kdybyste např. doplnil/a ozdrojovaný citát, v němž jej jakkoli nazval třeba Talleyrand, Fouché či Ney. Pro člověka, který se v této oblasti historie vyzná, by to neměl být problém zvládnout. Editujte s odvahou a především se zdroji. Mnoho zdaru! --Poko 21:16, 20. 8. 2007 (UTC)