Diskuse s wikipedistou:193.17.249.194

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 hodinami od uživatele David V. v tématu „Duben 2024
Tuto IP adresu, 193.17.249.194, používá Základní škola a mateřská škola Hranice, Šromotovo a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této škole.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Zirland (diskuse) 29. 1. 2013, 10:39 (UTC)

Strašidlo[editovat zdroj]

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Strašidlo, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 22. 4. 2013, 07:16 (UTC)

Dennis Ptáčník, Patrik schwarz a Dominik matusčík[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Dennis Ptáčník, Patrik schwarz a Dominik matusčík fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Byrnjolf 24. 4. 2013, 10:33 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Islám, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--G3ron1mo 17. 5. 2013, 07:55 (UTC)

Organogenní sediment[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Organogenní sediment, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

Hlubočinka (diskuse) 21. 10. 2013, 07:12 (UTC)

listopad 2013[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. —Tchoř (diskuse) 13. 11. 2013, 08:39 (UTC)

České země za první světové války[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--RomanM82 (diskuse) 19. 12. 2013, 10:01 (UTC)

Versailleská smlouva[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Versailleská smlouva fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. —Tchoř (diskuse) 14. 1. 2014, 08:39 (UTC)

Březen 2015[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Jana Lánová (diskuse) 30. 3. 2015, 12:30 (CEST)Odpovědět

Nesmysly[editovat zdroj]

6 h--Horst (diskuse) 27. 4. 2015, 14:06 (CEST)Odpovědět

Vulgarity[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--OJJ, Diskuse 18. 3. 2016, 09:25 (CET)Odpovědět

Vulgarity II[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Jaderná energie, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--JirkaSv (diskuse) 2. 5. 2016, 11:21 (CEST)Odpovědět

Užitková voda[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--OJJ, Diskuse 24. 1. 2017, 12:26 (CET)Odpovědět

Hradecký rybník[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji.OJJ, Diskuse 27. 4. 2018, 11:46 (CEST)Odpovědět

Vítr[editovat zdroj]

Dobrý den. Děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze vrácen zpět. Pokud k tomu nemáte nějaký legitimní důvod, neodstraňuje prosím obsah již existujících stránek na Wikipedii. Jestliže takový důvod existuje, uveďte jej do shrnutí editace. Pokud si editaci chcete nanečisto vyzkoušet, využijte k tomu pískoviště. Pokud se chcete dozvědět něco víc o přispívání do Wikipedie, navštivte stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Kendo13 (diskuse) 5. 4. 2022, 10:40 (CEST)Odpovědět

Šeroslepost[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Šeroslepost fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --David V. (diskuze) 1. 6. 2022, 11:17 (CEST)Odpovědět

Září 2022[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím do Wikipedie psát vulgarity. Pokud budete nadále poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Lukša (diskuse) 5. 9. 2022, 10:42 (CEST)Odpovědět

Listopad 2022[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím do Wikipedie psát vulgarity. Pokud budete nadále poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Hydrogenuhličitan sodný, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--MIGORMCZ (diskuze) 4. 11. 2022, 11:27 (CET)Odpovědět

Žirafa[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Mercy (diskuse) 22. 11. 2022, 13:24 (CET)Odpovědět

Tsunami[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Tsunami, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--David V. (diskuze) 16. 3. 2023, 13:30 (CET)Odpovědět

Listopad 2023[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Chlornan sodný, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--MIGORMCZ (diskuze) 3. 11. 2023, 08:39 (CET)Odpovědět

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Chlorid draselný, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--MIGORMCZ (diskuze) 3. 11. 2023, 08:41 (CET)Odpovědět

Duben 2024[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--David V. (diskuze) 18. 4. 2024, 09:29 (CEST)Odpovědět