Diskuse s wikipedistou:188.64.45.243

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tato IP adresa byla zablokována, neboť se jedná o anonymní či otevřený proxy server. Editování Wikipedie je z takových proxy serverů zakázáno. Zvažte prosím body uvedené níže a pokud si stále přejete přispívat do Wikipedie zpoza podobného proxy serveru, pošlete e-mail na info-cs zavináč wikimedia tečka org (info-cs@wikimedia.org) a váš případ bude zvážen.

  • Pokud se pouze obáváte, že by vaše IP adresa byla veřejně zobrazena, doporučujeme vám založit si účet a přihlásit se, což drasticky sníží počet osob, které jsou schopny zjistit vaši IP adresu.
  • Pokud je vaše osobní situace natolik vážná, že je pro vás editování Wikipedie pod vaší IP adresou nebezpečné, doporučujeme vám přestat do Wikipedie přispívat.
  • Pokud jste nevěděli, že editujete zpoza takové proxy, vy nebo váš poskytovatel internetového připojení máte pravděpodobně chybně nastavený či zavirovaný systém, takže nevědomky fungujete jako otevřený proxy server. Pokuste se prosím opravit tuto bezpečnostní chybu.

This IP address was blocked, because it is open proxy. Editing from these proxies is forbidden. If you need to edit from open proxy, or you think it was not true, please contact administrators at info-cs at wikimedia dot org (info-cs@wikimedia.org).