Diskuse s wikipedistou:178.17.1.213

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Remaling v tématu „Bohr

Dobrý den, je mi líto, ale váš článek byl smazán – a to hlavně proto, že takto se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšujte, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na encyklopedický styl a minimální rozsah, který by článek měl mít. Můžete se podívat na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci a styl. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Díky za pochopení.

--Martin Urbanec (diskuse) 6. 2. 2017, 16:31 (CET)Odpovědět

Bohr[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.

Wikipedie je hlavně o rozšiřování obsahu, nikoli o systematické propagaci čehokoli. Být po mém, nechal bych Vaše stránky pouze v externích odkazech (dole v článku) u Bohra (rozhodně to nepatří do úvodu). Některé zjevné informace není třeba zdrojovat vůbec, a když už tak pomocí řádkových referencí, nikoli externí odkazy do textu. --Remaling (diskuse) 15. 2. 2017, 14:58 (CET)Odpovědět

Zastavte svou činnost nebo tak učiním já blokem. --Remaling (diskuse) 15. 2. 2017, 15:06 (CET)Odpovědět