Diskuse s wikipedistou:109.80.146.252

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Alicin. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 31. 8. 2012, 16:46 (UTC)

Dobrý den, článek jsem přesunul na název s jedním l, protože tak je to myslím správně česky. Viz internet nebo článek yperit, kde je zmínka. S pozdravem --Mates (diskuse) 31. 8. 2012, 18:21 (UTC)

V této tabulce je vše, co potřebujete vědět k editování, prosím pozorně si to přečtěte, protože Váš článek alicin stále neodpovídá standardům wikipedie, především ve vzhledu a stylu. Také bych Vás chtěl poprosit o častější používání tlačítlka "Ukázat náhled", které se nachází hned vedle napravo od tlačítka "Uložit změny". Systém Vám ukáže Váš nynější text a Vy si můžete zkontrolovat, zda je vše správně a případně znovu doopravit a přitom se nic neukládá. Toto zpřehledňuje jak stránku posledních změn, tak historii verzí tohoto článku. Děkuji za pochopení. --Mates (diskuse) 31. 8. 2012, 20:22 (UTC)