Diskuse s wikipedistou:-mib-

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přivítání[editovat zdroj]

--Martin Kozák 15:49, 13. 5. 2007 (UTC)

…a díky za příspěvek. S oním souborem je trochu problém ten, že jste použil šablonu {{Self}} s GFDL což by znamenalo, že autorem té fotografie jste vy. To by bylo možné pouze tehdy, jste-li opravdu autorem vy nebo eventuelně nějaký váš nejbližší příbuzný. Pokud je fotografie starší než cca osmdesát, devadesát let, bylo by, dejme tomu, možné tvrdit, že již vypršela autorská páva protože opak v podstatě nelze prokázat a navíc je to velmi pravděpodobné. Mohl byste prosím toto upřesnit? Moc díky. --Martin Kozák 15:49, 13. 5. 2007 (UTC)

upřesnění[editovat zdroj]

Děkuji za přivítání na stránkách Wikipedie a snahu pomoci. Fotografii jersínské návsi z období po 1.světové válce, jsem našel mezi dochovanými rodinnými písemnostmi a fotografiemi. Lze usuzovat, že fotografie je cca 80-85 let stará. Domníval jsem se, že foto je dílem některého z mých přímých předků. Na základě uvedených skutečností jsem u souboru Jersín-náves.JPG použil šablonu {{Self}} s GFDL. Uznávám ale, že přesnější by asi bylo označení, že autorská práva již vypršela. ---mib- 19:32, 13. 5. 2007 (UTC)

OK, v tom případě je vše v pořádku. Ovšem nestává se to často, proto jsem se zeptal – ono to nebylo zcela jasné, tyto věci je vhodné uvádět aby se licence dala teď i kdykoliv v budoucnu kdyby to bylo třeba ověřit. Díky! --Martin Kozák 20:36, 13. 5. 2007 (UTC)