Diskuse s wikipedistkou:Kakarinka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele NoJin v tématu „Petr Malina

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Végétal. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --77.236.222.13 24. 1. 2014, 08:27 (UTC)

Helena Krotká[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Helena Krotká. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 11. 4. 2014, 07:34 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Helena Krotká. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Marek Koudelka (diskuse) 11. 4. 2014, 07:34 (UTC)

Jakub Tomáš[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Jakub Tomáš. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 11. 4. 2014, 10:37 (UTC)

Významnost článků[editovat zdroj]

Dobrý den, neodstraňujte prosím z článků šablonu Významnost do té doby, než doložíte, že subjekt článku je encyklopedický významný. Předem děkuji za pochopení --Jana Lánová (diskuse) 13. 4. 2014, 11:12 (UTC)

Švédské kapky[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Švédské kapky. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Články nemají mít pouze charakter receptů, ty se přesouvají na sesterský projekt Wikiknihy. --Kacir 13. 5. 2014, 19:51 (UTC)

Vyznamenání za věrnost Wikipedii[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Umton. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 7. 6. 2014, 13:23 (UTC)

Kakariki rudočelý[editovat zdroj]

Ahoj, na nováčka pěkný článek. Ještě by to chtělo doplnit popis, velikost těla, rozdíl samec - samice a tak. V taxoboxu jsem zadal | šířka obrázku = 270px. Tím se taxobox rozšíří, české a latinské názvy se dostanou do jednoho řádku a infobox se stane přehlednější. Dále je dobré na začátek referencí dát šablonu {{Commonscat}, tím se zpřístupní další obrázky. Přeji hodně úspěchů --Ramon de L (diskuse) 11. 6. 2014, 08:34 (UTC)

Ahoj, doplnil jsem článek o původní díla v němčině. Ještě jsem si dovolil přejmenovat odstavec literatura na publikace, protože pod názvem literatura se obvykle vyskytují literární reference o obsahu článku. Pokud je článek o nějakém autorovi, jeho vlastní dílo se obvykle uvádí pod názvem spisy, publikace, dílo. Pěkný den --Ramon de L (diskuse) 12. 6. 2014, 09:47 (UTC)

A ještě Ti chci poděkovat za článek spící cikánka. Tento obraz patří od mých dětských let, kdy jsme měli velmi nekvalitní reprodukcï ve zpěvníku, k těm, co mne uhranuly. Tvoje publikování významných obrazů je novým směrem na wiki. --Ramon de L (diskuse) 12. 6. 2014, 09:53 (UTC)

Jihlavačky[editovat zdroj]

Ahoj, všimla jsem si, že jsi z Jihlavy, tak jsem tě jako skoro-Jihlavačka chtěla pozdravit :-) Díky za práci na Wikipedii a přeji mnoho úspěchů jak ve škole, tak mimo ni. Krásný den --Jana Lánová (diskuse) 13. 6. 2014, 10:40 (UTC)

Ahoj, moc děkuju za pozdrav, tedy taky zdravím a přeji vše dobré :) --Kakarinka (diskuse) 13. 6. 2014, 12:19 (UTC)

Kategorie[editovat zdroj]

Ahoj, článek Kakariki rudočelý je už zařazen v kategorii Papoušci a protože všichni papoušci jsou ptáci, je řazení do kat. Ptáci zbytečné. Na Wikipedii se využívá hierarchie kategorií, v tomto případě kat. Ptáci -> kat. Letci (ptáci) -> kat. Papoušci -> čl. Kakariki rudočelý. Podle tzv. zásady nejnižší možné kategorie je řazení do přímých nadřazených kategorií nevhodné. --Harold (diskuse) 28. 6. 2014, 21:12 (UTC)

Ahoj, moc děkuju za upozornění. Mám se stále co učit. Přeju pěkný večer! Kakarinka (diskuse) 28. 6. 2014, 21:19 (UTC)

Petr Malina[editovat zdroj]

Dobrý den, vítám Vás ve Wikipedii jako vzácného zástupce menšiny, kterou zajímá výtvarné umění. Myslíte-li to vážně, jsem připraven Vám radit a pomáhat, aby se Vaše články v budoucnu mohly stát součástí našeho projektu Knihovna umění. Článek Petr Malina zatím postrádá životopis a popis díla. Studujete-li v Jihlavě, budu Vám zavázán za dopracování některých hesel souvisejících s městem. Přeji zdar Vaší práci.--NoJin (diskuse) 15. 4. 2015, 15:33 (CEST)Odpovědět

Dobry den, mockrat dekuji za Vasi nabidku pomoci. Vse se pokusim postupne doplnit, jen jsem ted v nemocnici a mam potize, avsak jak mi bude lepe, vratim se ke sve praci na Wikipedii. Preju krasne jarni dny!

Kakarinka (diskuse) 19. 4. 2015, 22:08 (CEST)Odpovědět

Mluvil jsem s P. Malinou na jeho výstavě v Praze a mám příslib, že životopis dodá. Odstavec o díle napíše jeho kurátor, fotky obrazů a portrét jsem zatím uložil do archivu. Brzké uzdravení.--NoJin (diskuse) 21. 4. 2015, 12:10 (CEST)Odpovědět