Diskuse s wikipedistkou:AjinkaCZ126

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Produkt (obchod)[editovat zdroj]

--DobyvatelCZ (diskuse) 20. 3. 2013, 18:18 (UTC)

Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na příslušnou ikonku v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 20. 3. 2013, 20:43 (UTC)
PS: Na mé diskuzní stránce jsem si dovolil reagovat na Váš vzkaz.


Díky za tip! :) Pokusím se na to dát pozor. AjinkaCZ126 (diskuse) 21. 3. 2013, 11:26 (UTC) . PS: a naučím se používat "náhled" dřív než "uložit".

Dobrý den, mrzí mne, že Vám zasahuji do práce na článku vznikajícím v rámci projektu SPW, článek byl nicméně zapsán na seznam porušení autorských práv. Smazal jsem jednu větu z úvodu a první dva body kapitoly "Produkt - definice". Informace z různých zdrojů samozřejmě čerpat můžete, nikoli však doslovné formulace (s výjimkou přiznaných citací). Všechny informace tedy můžete do článku vložit zpátky, pokud věty přeformulujete svými slovy. Pokud již smazané věty nemáte, na požádání Vám je zašlu mailem.

Zároveň jsem byl nucen označit podstatnou část kapitoly "Úrovně produktu" jako podezření na copyvio, neboť Google test odhalil naprosto stejné formulace jednotlivých odstavců na jedné webové stránce na serveru estranky.cz, která byla administrátory estránek zablokována (Google u tohoto textu uvádí datum 11.8.2010). Domnívám se proto, že jde o doslovné kopie textu z nějaké monografie.

Děkuji za pochopení a přeji příjemný den. --Michal Bělka (diskuse) 28. 3. 2013, 01:00 (UTC)


Ano, děkuji za upozornění. S těmi citacemi se potýkáme stále. To je tak, když tu práci dělá skupina lidí a jsou v ní tací, kteří si to usnadňují. Na Wikipedii se ještě tolik nevyznám, takže mě nenapadlo, že by to mohl být problém. Děkuji za to, že jste mě na to upozornil :) --AjinkaCZ126 (diskuse) 8. 4. 2013, 19:49 (UTC)