Diskuse ke kategorii:Studijní předměty

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Dvorapa v tématu „Zaměření

Zaměření[editovat zdroj]

V této kategorii jsou umístěny články, které se vyučují převážně na ZŠ nebo se sem mohou vložit i předměty týkající se SŠ ? Edisteewr 11. 1. 2012, 15:27 (UTC)

Asi měly, jde spíše o to, zda sem vkládat obecné články nebo jen články o metodice výuky těchto předmětů (viz diskuse níže). --Dvorapa (diskuse) 9. 6. 2016, 04:21 (CEST)Odpovědět

Kategorizace odpovídajících článků[editovat zdroj]

Kategorizace obecných článků Biologie, Chemie… do kat. Školní předměty je IMHO chybná. Jedná se o komplexní vědní obory, které o kategorii (jako vyučovaném školním předmětu) nic nevypovídají. Řadil bych sem specializované články Biologie (školní předmět), které by popisovaly náplň a výuku (např. biologie), viz např. Vlastivěda. --Kacir 28. 3. 2012, 02:42 (UTC)

Celkem souhlasím, avšak bylo by asi potřeba tu pár takových článků mít. Možné téma pro Studenti píší Wikipedii u pedagogických fakult. --Dvorapa (diskuse) 9. 6. 2016, 04:20 (CEST)Odpovědět

Smazání kategorie[editovat zdroj]

Nebylo by lepší tuto kategorii smazat a vytvořit novou kategorii Studijní předměty? Název školní předměty ve mě vyvolává spíše nádech základní školy. Do této kategorie by se postupem času mohly přidávat předměty, které se vyučují i na středních či vysokých školách. Edisteewr (diskuse) 19. 7. 2012, 13:33 (UTC)

Přejmenováno AnoAno --Dvorapa (diskuse) 9. 6. 2016, 04:18 (CEST)Odpovědět