Diskuse k šabloně:Vyznamenat

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vypadá to docela pěkně, pár nápadů: Co udělat parametr na to zda uděluje muž či žena? (aby tam nebylo př. udělil/a Mates) Navíc mě napadlo, jestli není lepší názvy parametrů pro zásluhu nazvat v záznamové i oznamovací šabloně stejně. Je to samozřejmě maličkost, na kterou by si lidé všimli (zásluha x text), ale když už je snaha to zjednodušit.

Mám trochu dětskou povahu v tom, že když něco neznám, mám chuť do toho píchnout.. :-), takže doufám nevadí, když Vám zkusím pomocí té šablony jedno vyznamenání dát. Zasloužíte si ho i tak. --Mates (diskuse) 18. 8. 2013, 19:24 (UTC)

Co se týká genderového parametru, i o něm jsem přemýšlel, ale připadlo mi to jako poměrně zbytečná komplikace, vyplňovat hodnotu navíc jen kvůli rozlišení genderu. Pohlaví wikipedistů je sice uváděno v nastavení, ale nevím, jak to z něj nějak automaticky vytáhnout, aby se zohlednilo i bez nutnosti ho do šablony ručně vyplňovat. V tomto směru uvítám pomoc.
O názvech parametrů jsem také uvažoval, ale zatímco v seznamu nositelů se píše jen poznámka „za to či ono“, na diskusní stránku člověk může psát celé souvislé věty, osobní pozdrav nebo třeba vyznání lásky. :-) Proto jsem zvolil odlišné pojmenování parametru. Ale nemám problém to i sjednotit, kdyby tento požadavek převládl. --Bazi (diskuse) 18. 8. 2013, 19:58 (UTC)

Ještě mě napadlo, když jsem zkusil náhled toho seznamu, tak to zakládá novou sekci, nevadí tedy, že bude pro každého nová sekce? Nebo je to pořešené? --Mates (diskuse) 18. 8. 2013, 19:30 (UTC)

Zakládá sice novou sekci, ale ta se ve výsledku neodděluje jinak než nadpisem. A když název sekce nevyplním (což je záměr), tak se vloží jen řádek s novým nositelem. --Bazi (diskuse) 18. 8. 2013, 19:58 (UTC)
Aha tak jsme to zkusili oba, no čísluje to odznova. Ale na té diskusní stránce to vypadá docela hezky, ale vypisuje to docela dlouhý kód, ve kterém musí člověk hledat samotný text, aby mohl odpovědět. --Mates (diskuse) 18. 8. 2013, 20:57 (UTC)
Pravda, pravda. V seznamu by to šlo zjednodušit tím, že se nebude číslovat a všechny seznamy budou mít stejnou podobu odrážkového seznamu. A na diskusní stránku bychom asi nemuseli šablonu substovat. --Bazi (diskuse) 19. 8. 2013, 07:54 (UTC)
Kód vkládaný do seznamu nositelů jsem prozatím aspoň částečně pokrátil. Snad to půjde ještě víc. Vynechaného řádku se zatím bohužel nemůžu zbavit. Výsledek se dá bezpečně testovat zde. --Bazi (diskuse) 19. 8. 2013, 12:29 (UTC)