Diskuse:Zoopark Vyškov

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Je to hezký nový článek, ale alespoň některá tvrzení, jako že je to jedna z nejnavštěvovanější atrakcí a pod. by měla být doložena nějakým zdrojem. --Ladin 07:37, 20. 2. 2007 (UTC)

Veškeré informace jsem získal z 10 stránkového informačního zpravodaje vydaného pro novou sezónu v zoo a dinoparku(připravuji). Žádné z tvrzení není smyšlené. Tento zprvodaj je zdarma a je rozmístěn po Vyškově jako veřejný. Píši, že je jednou z nejnavštěvovanějších atrakcí, což znamená že se mezi ně řadí. --Pernak 12:53, 20. 2. 2007 (UTC)

Netvrdím, že některá tvrzení jsou smyšlená, jenom by měla být doložena zdrojem. A tím nemyslím zde na diskusní stránce, ale v textu článku v odstavci Reference, včetně autora, názvu, vydavatele a roku vydání, podobně jako v jiných heslech např. Olomouc. Podle mě je to potřeba zvláště u informací, které jsou jakoby vystřiženy z nějaké reklamní publikace (např. jedna z nejnavštěvovanějších atrakcí na Jižní Moravě). Nevím kdo vydává ten zpravodaj, o kterém píšete, ale snad se shodnem, že pokud je to například přímo dotyčná instituce, je potřeba přijímané informace zvažovat, případně doložit věrohodným zdrojem. --Ladin 20:08, 20. 2. 2007 (UTC)

Opravil jsem jmenovku obrázku kde bylo napsáno watussi, ale je to Skot stepní uherský tady se můžete přesvěčit: http://www.zoo-vyskov.cz/products/skot-stepni-uhersky/ Lukáš B.