Diskuse:Zalavje

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Kohelet v tématu „Dějiny obce

nevíte, jak se dá napsat odkaz na ukrajinskou stránku wikipedie? Chtěl bych odkázat na heslo "Велике Колодно" v části obce v blízkém okolí. Díky Š.K.-- Tento příspěvek přidal(a) 89.177.101.79 (diskuse)

Obecně se to nedoporučuje, odkazovat do jiné Wikipedie. Dělá se to [[:uk:název článku|popis odkazu]]. Ale jak říkám, raději to nedělejte. Matěj Suchánek (diskuse | příspěvky) 25. 10. 2013, 20:07 (UTC)

mapa se nezobrazuje[editovat zdroj]

Dobrý den.

Nalezl jsem načtenou mapu okolí (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/uk/0/0f/Map.cgi_Zastinochne.jpg), ale nedokážu ji vložit do textu jako soubor, obrázek. Mohl by mi 1) někdo poradit, event. 2) sám vložit tento soubor na určené místo v textu? díky S.K.

Dějiny obce[editovat zdroj]

Domnívám se, že je třeba část "Dějiny obce" radikálně zkrátit, protože pojednává o dějinách Haliče obecně, ne o dějinách obce.--Kohelet (diskuse) 18. 12. 2014, 04:08 (CET)Odpovědět

Dějiny jsem zkrátil, avšak domnívám se, že je škoda text smazat. Problém je, že nevím, kde by se to mohlo využít - je to příliš obecné pojednání o dějinách východní Haliče.--Kohelet (diskuse) 23. 12. 2014, 02:41 (CET)Odpovědět