Diskuse:Volby do Senátu Parlamentu České republiky 2010

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Seznamy kandidátů[editovat zdroj]

Zatímco v současnosti máme v tabulce všechny seznamy, tak po čase budou stránky stran aktualizovány, seznamy ve formě EO zmizí a zůstanou jen seznamy kandidátů méně významných a nevýznamných stran (u nichž jsou konkrétní jména v tab.).
Má smysl vložit i seznamy kandidátů stran, které v budoucnosti zmizí, a pokud ano, jakou formou (pokud by existovaly přílohy nebylo by o čem diskutovat, vložilo by se to do nich). V případě, že ano, tak by bylo IMHO nejvhodnějším řešením vzor soupisek hokejových mužstev, tedy všechny do jednoho článku a z tabulky tohoto článku na ně odkazovat. --Kacir 15. 10. 2010, 08:05 (UTC)

Vetsina kandidatu je pokud vim na strankach jednotlivych senatnich obvodu, tedy staci na ne rozumne odkazat. --Jklamo 15. 10. 2010, 10:43 (UTC)
To je pravda, ovšem problém nastává, když máme tabulku řešenou: politická strana > seznam kandidátů (dané politické strany). Pak neznám možnost, jak rozumně odkázat na jednotlivé senátní obvody tak, aby se zobrazovali kandidáti dané strany. --Kacir 15. 10. 2010, 11:25 (UTC)
A je takova informace vubec nutna? Ja bych ten sloupecek vyhodil uplne.
Take jsem zakomentovat volebni strany s jednim kandidatem, ktery nepostoupil do druheho kola. Zbytecne myslim stranku prodluzuji, navic to nebylo komplet. --Jklamo 17. 10. 2010, 02:36 (UTC)