Diskuse:Velká cena Kataru silničních motocyklů 2008

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Já jakožto autor Velká cena Kataru 2008 nejsem pro spojení s Velká cena Kataru 2008(motogp).Nepracoval jsem na těchto stránkách proto aby se s něčím slučovaly.Pokud vím tak na mé verzi,tedy Velká cena Kataru 2008 je mnohem více informací než na Velká cena Kataru 2008 (MotoGP).

Pakliže dojde k nějakému upravení,které by poškodilo moji práci,budu vážně uvažovat o tom jestli má tedy cenu přispívat dále na Wikipedii.

Děkuji za odpověď na toto téma. Wikidepista: Skinny 11.12. 2008

Pod každou editační stránkou, kterou jste měl otevřenu, máte napsáno: "Pokud si nepřejete, aby váš text byl nemilosrdně upravován a volně šířen pod licencí GFDL, pak ho do Wikipedie neukládejte.". Nikdo z nás tu nemá u hesel právo veta. To je princip Wikipedie.
V tento okamžik jsou tu dva články o tomtéž. To je zcela špatně. Musí se sloučit. Je jen otázkou, pod kterým z názvů (bylo v Kataru více Velkých cen různých sportů v roce 2008? pokud ne, je tenhle název lepší). Z obou článků se samozřejmě musí vzít to lepší. Správný postup byl odpočátku upravovat původní článek, ne zakládat nový o tomtéž. Asi jste si toho původního článku nevšiml, to se občas stane. Ale teď je potřeba z obou udělat jeden.
Do diskuse se prosím podepisujte čtyřmi vlnovkami - podpis a datum se doplní automaticky (totéž udělá tlačítko s podpisem nad editačním oknem) --Postrach 11. 12. 2008, 00:43 (UTC)
http://www.google.cz/search?hl=cs&lr=&as_qdr=all&q=Velk%C3%A1+cena+Kataru+2008+--motoGP+--Pe%C5%A1ek&start=20&sa=N podle googlu s největší pravděpodobností ne, takže sloučit asi sem je to i předpokládaný název--H11 11. 12. 2008, 00:53 (UTC)