Diskuse:Turistická značka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Dirillo v tématu „Příliš mnoho obrázků

O které Skalce se zde hovoří jako o druhé turistické stezce? Není to náhodou ta u Mníšku? Pak by mělo být Skalka (Mníšek pod Brdy). --Luděk 08:58, 2. 1. 2006 (UTC)

stalo se , je provedena úprava ohledně druhé tur.značky Skalka --Šumava--Sarka 14:46, 2. 1. 2006 (UTC)

Přesměrování[editovat zdroj]

Není to hloupé přesměrovávat sem turistickou cestu a stezku, které by si zasloužili svůj článek?--Juan de Vojníkov 8. 1. 2009, 07:52 (UTC)

Je. Miraceti 8. 1. 2009, 09:18 (UTC)

Příliš mnoho obrázků[editovat zdroj]

...zajícova smrt. Chtělo by to ty galerie a ostatní obrázky prořezat. Jsou v nich buď opakující obrázky, nebo naopak netypické značky. Chápu, že mimo Česko značení nebývá tak pěkně uniformní, ale zase zajímavé značky, se kterými se ale turista prakticky nepotká, nejsou pro článek nijak moc přínosné. Miraceti 12. 1. 2009, 15:42 (UTC)

No, zajíci (naštěstí) nechodí podle turistických značek :). Jinak to tvrzení výše považuji za věc osobního názoru. Já zde nějaký nadbytek ilustrací nevidím. naopak tyto ilustrace (samozřejmě v adekvátní míře) považuji za nezbytné, zvláště když se jedná o článek, pojednávající o "vizuálním" tématu a o rozdílech v onom vizuálním provedení.--Dirillo (diskuse) 2. 8. 2018, 22:06 (CEST)Odpovědět

SVG Obrázky značek na Commons[editovat zdroj]

Na commons jsou obrázky značek, které se dají využít v textu, ale jen pro polské značky: (např. ). Mohl by prosím někdo, kdo umí dělat svg obrázky, do této podoby upravit i české značky (commons:Category:Diagrams of hiking and footpath signs in the Czech Republic) popř. tuto kategorii ještě doplnit? Mircea 8. 9. 2009, 12:43 (UTC)

Na Moravě jsou turistické značky stejné jako v Čechách a ve Slezsku.