Diskuse:Tupolev Tu-144

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele InternetArchiveBot v tématu „Externí odkazy či reference byly změněny (září 2018)

Tak to je asi z mé strany vše, děkuji za opravy, úpravy a doplnění všem. Budu velmi rád, jestli se článek nestane místem k prezentaci radikálních politických postojů té či oné strany, stejně jako jsem se snažil oprostit text od emotivních politicko-historických úvah a subjektivních hodnocení i já  :-). Karel x 1. 4. 2009, 18:28 (UTC)

To jistě nestane. Článek se mi líbí - zařadil jsem ho mezi dobré. Zdá se mi dostatečně obsáhlý, s formou a způsobem vyjadřování to také není špatné, spousta doplňujících obrázků atd. Super :-) --Podvečerníček 11. 4. 2009, 23:01 (UTC)

Úprava referencí k pařížské nehodě: Je patrné, že Lubor Obendrauf ve svém článku čerpá informace (včetně obrázků) z knihy „Pravda o dopravních nadzvukových letadlech“, jejíž autory jsou hlavní konstruktér Tupolena V.I.Blizňjuk, L Vasiljev a další. Článek však obsahuje jen určitý výběr informací, jsou v něm jisté technické nepřesnosti a poněkud akcentované politické hodnocení. Proto jsem nechal v článku jako referenci původní pramen (bohužel v ruštině) a článek z Planes jsem přesunul do externích referencí. Karel x 8. 10. 2009, 08:00 (UTC)

Externí odkazy či reference byly změněny (září 2018)[editovat zdroj]

Dobrý den,

právě jsem se pokusil opravit 2 externí odkazy či reference na stránce Tupolev Tu-144. Prosím, zkontrolujte moje editace. Pokud máte nějaké otázky, potřebujete, abych tyto odkazy nebo dokonce celou tuto stránku ignoroval, prosím vizte seznam často kladených otázek pro další informaci. Provedl jsem následující změny:

. Udělal-li jsem chybu, vizte seznam často kladených otázek.

Děkuji.—InternetArchiveBot (Nahlásit chybu) 6. 9. 2018, 05:11 (CEST) Bezpochyby nadherne letadlo!!--31.31.234.254 29. 1. 2019, 21:14 (CET)Odpovědět