Diskuse:Tokio Hotel

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

jaký má smysl odkaz, který je 1) pouze zkopírováním českého článku a 2) jehož autor se k úmyslu "hodil jsem odkaz na wikipedii, abych si vylepsil" SEO priznal? (byt v dobrem "pokusnem" umyslu, viz lupa.cz)?

jestli to nebude vadit, ten odkaz znova smazu

--Running 23:16, 25. 10. 2006 (UTC)

Hm, když už si autor dal práci s překladem toho textu do češtiny, tak si možná nějaký ten odkaz zaslouží... [1] Jak to na Wiki chodí? Udělal tuhle stránku tak snad má aspoň morální právo tu zanechat odkaz na svoje stránky. A někdo kdo jenom došel a se stránkou nic neudělal, jenom přelinkoval adresu fanklubu... Vím, byl to SEO experiment ale ten, kdo přepsal ten link se nechoval o nic lépe... Závist je hrozná věc...

23.2.2007 St.

Já teda netuším z jakých zdrojů autor článku čerpal, ale jiste ne z anglické wikipedie. Příspevek je z velké části neobjektivní. Ničím nepodložené spekulace typu: "...někteří tvrdí, že napodobuje zpěváka..." případně "Existují spory ohledně Billova androgenního zjevu..." se hodí na diskuzní fóra nikoli však do objektivní databáze. Stejne tak bych mohl příspevek doplnit s tím, že mi jeho styl připomíná zesnuleho leadera kapely Queen, Freddie Mercuryho.

Pokud autor zvolil překlad slovo od slova z jiného zdroje, měl se zamyslet nad účelem jeho práce.

-radas 01/08/08

Máte, Radasi, pravdu v tom, že do encyklopedického článku tzv. vyhýbavá slova nepatří. Ideální je napsat, kdo to tvrdí, a doložit zdrojem. Pokud se domníváte, že je článek napsán špatně a dokážete to lépe, editujte s odvahou. --Milda 1. 8. 2008, 18:57 (UTC)