Diskuse:Symfonie č. 9 (Dvořák)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Zbrnajsem v tématu „Ukázka

Mohu se zeptat, má být skutečně "Píseň o Hiawathě" nebo "Píseň o Hiawathovi"?

Jistěže můžete =) Je více variant překladu, první vytvořil Josef Václav Sládek pod nepříliš logickým názvem Píseň o Hiawatě, druhou Pavel Eisner pod logičtějším názvem Píseň o Hiawathovi. Přípustné jsou tedy obě varianty. Viz o tom na Píseň o Hiawathovi. --Váš Mostly Harmless 18:31, 22. 5. 2008 (UTC)

Ukázka[editovat zdroj]

Ty ukázky sou dost hrozné. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 81.92.148.2 (diskuse)

Můžete zajistit pořízení nové nahrávky nebo uvolnění některé existující lepší nahrávky pod svobodnou licencí? --Milda 12. 4. 2011, 09:26 (UTC)
... nejlépe České filharmonie nebo jiného renomovaného českého symfonického orchestru ... MiroslavJosef 12. 4. 2011, 09:28 (UTC)

Tohle je z de:wiki:

Mám to do článku dát? Ovšem s odpovídající změnou textu. Je to určitě OK, zaposlouchal jsem se do toho. --Zbrnajsem (diskuse) 1. 3. 2019, 19:19 (CET)Odpovědět

Externí odkazy či reference byly změněny (září 2018)[editovat zdroj]

Dobrý den,

právě jsem se pokusil opravit 1 externí odkazy či reference na stránce Symfonie č. 9 (Dvořák). Prosím, zkontrolujte moje editace. Pokud máte nějaké otázky, potřebujete, abych tyto odkazy nebo dokonce celou tuto stránku ignoroval, prosím vizte seznam často kladených otázek pro další informaci. Provedl jsem následující změny:

. Udělal-li jsem chybu, vizte seznam často kladených otázek.

Děkuji.—InternetArchiveBot (Nahlásit chybu) 5. 9. 2018, 12:25 (CEST)Odpovědět

Není to jaksi ono[editovat zdroj]

Je mi líto, ale celý článek postrádá soustavnost. Není to jaksi to, co by to mělo být. Mj. chybí IMHO hudební popis všech slavných čtyř vět. Udělal jsem právě některé úpravy, ale na víc si momentálně netroufám. --Zbrnajsem (diskuse) 1. 3. 2019, 19:02 (CET)Odpovědět