Diskuse:Sbor dobrovolných hasičů

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Fotka ke článku[editovat zdroj]

Lze odlišit oblečení profesionálních hasičů od dobrovolných hasičů? Ačkoliv jsem fotku Image:Hasici 2.jpg sám vyfotil, tak pouze odhaduji, že jde o profesionální hasiče. Možná, že to je jedno a že tato ilustrační fotka může v článku zůstat. Nevím. --snek01 14:35, 27. 4. 2008 (UTC)

Zdravím, asi opravdu půjde o profesionální hasiče. Když jsem foto do článku přidával, žádnou vhodnější jsem nenašel, a jako ilustrace mi připadala tato fotka vhodná. Možná, že by některý kolega, který fotí, mohl dodat nějaké fotky dobrovolných hasičů, třeba ze zásahu nebo ze soutěže. Hezký večer --ZK001 18:19, 27. 4. 2008 (UTC)

... jsem téhož názoru - jsou to profíci ... ** zdravím --MiroslavJosef 18:20, 27. 4. 2008 (UTC)

Vyřešeno. Přidány jiné fotky. --snek01 21:55, 27. 4. 2008 (UTC)

Negativa[editovat zdroj]

Dnes přidaný odstavec Negativa se mi nelíbí, prosím o konkretní zdroj vašich tvrzení. --Zákupák 17:21, 28. 6. 2008 (UTC)

Re: nagativa[editovat zdroj]

Stačí si navštívit některou hasičárnu SDH ve vašem okolí a žádný zdroj potřebovat nebudete.

  • Pak je ovšem jasné, že máte u vás smůlu, ti místní jsou dobří. A za druhé, vkládáte do hesel vlastní názory a to se na wiki nedělá.--Zákupák 17:50, 28. 6. 2008 (UTC)
  • pokud se vám něco nelíbí opravte to. avšak pochybuji že zpochybníte například neúčast dobrovolných hasiču na událostech, nebo zastaralou techniku v drtivé většině obcí.

--Další názor-- Dobrý den. Zcela náhodně jsem narazil na tuto stránku. MUSÍM SE OZVAT!!!!! Když někdo hodnotí dobrovolné hasiče ať se přidá k jednotce a určitě změní názor.Ano jednotky mají vesměs zastaralou techniku (i to se ale pomalu mění)ale členové ve velké většině svépomocí tuto techniku udržují v zásahuschopném stavu,neúčast "dobráků" u zásahu je vesměs daná poplachovým plánem kdy jednotky JPO V nejsou operačním střediskem často vyrozuměny a tím pádem se samozdřejmě nedostaví. Já osobně pracuji v jednotce JPO II a nedokážu si představit že bych nevyjel k události bez pádného důvodu.Když ve svém volnu jdu na pivo a je vyhlašen poplach je jasné že nejdu nikdo nestojí u zásahu o opilého hasiče,když jsem mimo město je jasné že nejdu. V jiných případech nevahám. Ano jsou situace např.v čase kolem 13 až 15 hodiny kdy vyjede minimální počet což je dano směností hasičů (dobráků) kdy někteří jsou na cestě do práce a jiní na cestě z práce.Takže opravdu nechápu kde jste přišli na tu neúčast dobráků na údalostech. Takže hasičům zdar.D.Vago velitel JPO II SDH Paskov