Diskuse:Sársko (1947–1956)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Předchozí stát[editovat zdroj]

Předchozím státem bylo Nacistické Německo, ne okupační správy. Možná Německo (od 1945) jako celek. Okupace (bid celého Německa, resp. francouzská zona) není státem! --Wikipedista:BobM d|p 8. 8. 2012, 09:10 (UTC)

V šabloně se nepíše o žádném předchozím státu! Je tam napsáno před1! Nikdo v článku netvrdí, že se jednalo o stát. Ale uvést, že před vytvořením protektorátu na území Sárska ještě fungovalo nacistické Německo? Běžně se v šabloně předchozí statut území uvádí, jde o posloupnost, aby lidi věděli, co na území bylo dříve. Nechápu, co to vymýšlíte za pravidlo. Navíc rozhodovat o tom, co lze považovat za stát a co ne, je velmi diskutabilní a spíše vlastní výzkum. Vemte si například všechny útvary Svaté říše římské ... --Beregund (diskuse) 8. 8. 2012, 09:51 (UTC)
Předcházející státní útvar není stát? S tím Nacistickým Německem máte ale pravdu. Zatím to necháme jak to je... --Wikipedista:BobM d|p 8. 8. 2012, 15:20 (UTC)
Předcházející státní útvar a území. Území tedy může být jakékoliv! Vy opravdu prosazujete své názory na úkor funkčnosti. Doufám, že teď nezačnete „opravovat“ všechna pro Vás sporná užití a vyplnění této šablony. --Beregund (diskuse) 8. 8. 2012, 20:40 (UTC)