Diskuse:Richard Feynman

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Zombie(CZ) v tématu „Duplicitní odstavce

Upravit?=[editovat zdroj]

Článek rozhodně není ideální, ale vysvětlení šablony upravit kolegy Nolana mě trochu překvapuje. Co přesně je v článku bulvárního? Co je nopodstatné nebo bez kontextu matoucí? --Miraceti 17:55, 25. 2. 2006 (UTC)

Ja sem taky uvazoval, co tam dat,upravit mi prislo ta nejblizsi mozna sablona. mozna jeste wikify by pripadala v uvahu. Jde mi o to, ze v clanku samozrejme podstatnou cast tvori veci z jeho knih, ktere sou problematicke, nebot se tam vytahuje (me se taky libily, ale jesitnost z toho primo tryska) a to podle pro neznaleho ctnear ezatmenuje, cim byl opravdu vyznamny. At se na me nikdo nezlobi, ale aby v encyklopedii o nositeli nobelovky za fyziku 4/5 hesla tvorily historky o tom, jak hral na bongo etc.... navic tu chybi historky s prostitutkama...:). No, ted sem si o tom premyslel a mozna, ze dat to do zvlastniho dostavce s prislusnym komentarem?

--Nolanus 18:23, 25. 2. 2006 (UTC)

Jeste stale tam sablona patri? --Pasky 19:09, 25. 2. 2006 (UTC)

Je vhodné mít v článku tolik citátů? Podle mě by bylo lepší přesunout je na wikicitáty a z článku vymazat. --Adam Zábranský 7. 7. 2011, 10:46 (UTC)

Duplicitní odstavce[editovat zdroj]

2: odstavec kapitoly "Caltech" (Osobní a politický život) a 2. odstavec kapitoly "Popularita mimo fyziku" jsou téměř identické - ponechat, nebo odstranit sjednocením do 2. odstavce kapitoly "Popularita mimo fyziku"?--Zombie(CZ) (diskuse) 17. 7. 2020, 12:00 (CEST)Odpovědět