Diskuse:Rhinoplastika

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

JAko velké negativum považuji část "Rekonvalescence". Proč autorka používá 2.os.sg? Toto oslovení se hodí na informativní článek např. na int.stránku o plastické chirurgii, nikoliv však do encyklopedie. Celkově ten článek velice slabý. Nemá smysl ho dodělávat. Podle mě se bude hlasovat o vymazání. Informační hodnota je velice chabá. IoannesM 22. 7. 2008, 18:19 (UTC)

Osobu jsem již opravila ... jinak pokud máte výhrady k informativní části článku ... nic Vám nebrání jej dodělat. Myslím si, že je lepší i takovýto článek než-li žádný. --pavlinaxx 22. 7. 2008, 19:15 (UTC)

Až se o tom budeme učit a až se mi dostanou do ruky skripta případně učebnice plastické chirurgie, rád to předělám. :) Zatím se mi to moc nelíbí. Ale lepší než nic... IoannesM 22. 7. 2008, 21:51 (UTC)
No, řekl bych, že v česky psaných učebnicích toho moc nebude. Ale pokud se do toho chceš pustit, přeji hodně zdaru. Kdyby jsi si to náhodou rozmyslel, napiš mi na diskuzi nebo mail a já snad koncem srpna něco spáchám --Formol 22. 7. 2008, 22:22 (UTC)