Diskuse:Pryšec

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Obrázky[editovat zdroj]

Je skutečně nutné, aby tento článek byl přeplněn obrázky? Vpravo obrázky, potom galerie, pak zase obrázky vpravo. --Ragimiri 22. 7. 2009, 11:01 (UTC)

Není, ale galerie je tam z toho důvodu aby ukázala zástupce podrodů pryšce a na pravou lištu jsem se snažil dát obrázky zajímavých pryšců abych prezentoval jejich různorodost. Chápu že se snažíte mít wikipedii co nejdokonalejší ale podle mého názoru nestačí pouze říct, ale je třeba i ukázat. Obrázky na pravé liště možná jen zabírají místo, ale ta galerie tam má své opodstatnění, takže bych ji rád s vaším souhlasem vrátil zpět. Děkuji.--I.Sáček 29. 7. 2009, 14:09 (UTC)

Kolego, tato stránka je díky přemíře obrázků obrovská (nechci ani vědět, jak dlouho se načítá např. uživatelům připojeným přes mobil) a nezdá se mi, že tyto obrázky nějak významně článek obohacují. Wikipedie není sbírkou obrázků. Laskavý čtenář bažící po grafické hojnosti zamíří na Commons, k čemuž ho vyzývá šablona {{Commons}} umístěná vpravo dole. Není však třeba stránku zapleveloval obrázky všech možných podrodů apod. --Ragimiri 29. 7. 2009, 14:57 (UTC)