Diskuse:PirateLeaks

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=PirateLeaks&oldid=6236925) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2010122810005642.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.


Urgentně upravit[editovat zdroj]

  • Článek není psán z nezávislého úhlu pohledu. Obsahuje nedoložená autoritativní tvrzení.
  • Zdrojem informací je jen přímo popisovaný objekt. Chybí nezávislé zdroje, kterými by byla podložena výše zmíněná tvrzení
  • obecně to působí jako wp:propagační článek.

Jako minimum úprav je potřeba odstranit nebo alespoň zesubjektivizovat názory předložená v článku jako fakta. A rozhodně je třeba dodat další zdroje s dalšími úhly pohledu (což se pak musí projevit i v textu) --Postrach 6. 1. 2011, 19:41 (UTC)

Myslím, že pro tyto výhrady šablona UU není určena. hodí se např. NPOV a Významnost. Zdravím,--Ioannes Pragensis 6. 1. 2011, 19:53 (UTC)
Klidně změňte. Já jen vrátil odstraněnou šablonu a přidal důvody, proč je článek špatně. Pokud bych po uplynutí termínu uvažoval nad smazáním, asi bych také spíše jen přetapetoval. Šablona "Významnost" ale asi není namístě - o subjektu se objevilo několik zmínek v tisku, byť v článku nejsou uvedeny. --Postrach 6. 1. 2011, 21:55 (UTC)
Dobře, dal jsem tam tedy NPOV a Neověřeno, to myslím celkem vystihuje problémy článku. Zdravím,--Ioannes Pragensis 7. 1. 2011, 06:48 (UTC)

"Právě díky záruce anonymity jim zdroje důvěřují[zdroj?] a předávají materiály ke zveřejnění." Zdroj je tam kvůli nedoložení toho, jestli lidé Pirateleaks posílají leaky (důvěřují stránce)? To by měly vyjasnit další publikované materiály, ne? Nebo je tam [zdroj?] kvůli něčemu jinému? --Xeelee 19. 1. 2011, 14:41 (UTC)