Diskuse:Nintendo DS

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Dstt&oldid=4437856) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2009092510059466.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.


Přejmenování[editovat zdroj]

Bych z toho udělal článek jako na en:Nintendo_DS_storage_devices --H11 1. 10. 2009, 11:30 (UTC)


Moc nechápu, proč je v článku věta: "Nintendo DS není nástupcem Gameboy Advance - není dalším Gameboyem nýbrž zrusu novým přístrojem." Podle mne je DS další generací handheldů firmy Nintendo a je tedy přímým nástupcem GBA. Podle logiky "zbrusu nového přístroje" pak GBC není pokračovatelem GB a GBA není pokračovatelem GBC / GB, protože to jsou také zbrusu nové přístroje. Vnitřní architektura procesorů je identická, jen rychlejší, dotykový display rozšiřuje využití, stejně, jako barevný display u GBA proti starším verzím.

Mohl by mi někdo vysvětlit myšlenkové pochody, které vedly autora k vytvoření dosta matoucí a podle mne ne zrovna pravdivé věty? Díky.

Me by zájímalo jestli existuje nějaký program kterým bych mohl hry na Nintendo DS rozjet v počítači...

Pro hraní her pro Nintendo DS bych vám doporučil aplikaci NO$GBA.