Diskuse:Nestyda

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Odstranění sekce Děj[editovat zdroj]

Vzhledem k tomu, že servery jako ČSFD většinou přebírají texty přímo od producentů a očividně s tím nemají problém, neviděl bych v tom velký problém ani tady. Pokud se to někomu jo nelíbí, existuje copyeditování. Odstranění obsahu by měla vždy být až ta poslední varianta.--Kozuch 5. 10. 2008, 19:27 (UTC)

Tady s tím problém je. Existují jen dvě správné varianty, jak se s copyviem vypořádat: buď získat explicitně vyjádřené svolení, nebo smazat. Miraceti 5. 10. 2008, 19:38 (UTC)
Jak napsal Miraceti. To, že jde o oficiální text distributora, neznamená, že jde o text volně šiřitelný, a to, že s tím nemá problém ČSFD, neznamená, že bychom s tím neměli problém mít my. Prostě dokud u toho nebude napsaná licence, kterou můžeme převzít, ten text by v článku neměl být... pokud se někdy zjistí, že ten text použít můžeme, co je jednodušší, než text do článku vrátit? --Váš Mostly Harmless 6. 10. 2008, 12:17 (UTC) P.S. Tak jako tak je to neencyklopedické.
Servery jako třeba ČSFD si často také platí za přebírání oficiálních textů distributora a také tyto servery neuvolňují obsah pod GFDL, takže srovnání Wikipedie a jiných serverů není možné. A co se týče odstranění obsahu, tak když je zkopírovaný text odhalen, je nutné jej z článku, co nejrychleji odstranit. V případě, že někdo přebere zkopírovaný text, může s ním, podle dodatku na konci každé stránky, pracovat za podmínek GNU Free Documentation License, a tím jsou porušována autorská práva.--Sevela.p 9. 10. 2008, 05:26 (UTC)