Diskuse:Mountfield

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Při založení hesla před 2 roky jsem k heslu přidal řadu zdrojů. Dnes zjišťuji, že všechny nezávislé byly sejmuty, zůstal jen vlastní, tedy závislý zdroj. Což je špatné.--Zákupák 25. 3. 2011, 11:47 (UTC)

stačí kouknout do historie, promocp už bylo jednou revertováno, bohužel mezitím se tu o5 objevilo, revertoval sem na upr verzi--Horst 25. 3. 2011, 11:50 (UTC)
Dobrý den, doplnili jsme, resp. editovali jsme informace tak, aby byly aktuální a rádi zde budeme doplnovat další informace, které jsou aktuální a odpovídaly realitě. díky, david jirušek, mountfield.

ps. milý Horste, prosím, poradte mi, jak se mám přihlásit, aby vše bylo "košér" díky, dj

Horste, prosím, nedávejte na tento web informace, které jsou zastaralé a tudíž nepravdivé, děkuji, dj

a prosím, když už to opět změníte, dejte si ten čas a editujte to dle aktuálních informací....je krásné, že máte x řádů za cosi, ale viditelně editace aktuálních informací ohledně MTF Vám nevychází

Váš text nesmí mít žádný propagační obsah - Wikipedie není reklamní agentura ani PR kancelář. Děkuji za pochopení. MiroslavJosef 25. 3. 2011, 13:18 (UTC)

Mám však i za to, že by Wikipedie měla obsahovat pravdivé informace a aktuální informace. Ano, bavme se o tom, co je a co není PR, ale í tak by měly být prezentovány aktuální informace a ne holé nesmysly.
Pokud jsou tam uvedeny nesmysly, tak je smažte. Ale je nutno postupovat velice citlivě a nic zde nepropagovat - opravdu zde nejsme na žádnou komerční reklamu zvědaví - Wikipedie je čistě nekomerční záležitost. Berte, prosím, na vědomí, že články o komerčních subjektech jsou zde některými Wikipedisty považovány za problematickou záležitost a podléhají tudíž zostřenému dozoru i dohledu mnoha lidí. ** V tomto případě je velmi vhodná střízlivost, věcnost a vůbec žádné přehánění a nadsazování. MiroslavJosef 25. 3. 2011, 15:32 (UTC)

Pár odpovědí[editovat zdroj]

Vezmeme to popořadě:

  1. přečtěte si pls Wikipedie:Propagační článek - to je přesně o tom jak článek vypadat nemá
  2. nemůžete sem kopírovat text odjinud, ledaže máte povolení, o tom se dočtete zde: Wikipedie:Autorské právo, a protože jste kopíroval(i) a povolení v otrs není - článek byl vrácen do verze, která práva autora neporušuje
  3. editovat to dle aktuálních informací může kdokoliv, tedy i Vy, jen je třeba dodržovat pravidla, o tom se píše v Wikipedie:Editujte s odvahou. Nejlepším řešením by bylo článek aktualizovat, upřesnit a doplnit ve stávající zdrojované podobě (rád pomůžu, ale že bych měl až zas tolik času to říct nemohu). Navíc když už editujete v pracovní době z IP Mountfieldu, času na úpravy budete mít asi dost, nemám pravdu?
  4. přihlásit aby bylo vše košer - asi máte na mysli poslání mailu do OTRS, pro českou Wikipedii a prohlášení o autorských právech stačí mail na

info-cs@wikimedia.org ,ale jak už Vás tu kolegové upozornili, propagační text tu stejně nezůstane. Hodně zdaru přeje--Horst 25. 3. 2011, 15:58 (UTC)

Návrh úpravy[editovat zdroj]

Stávající sloupec seznamu prodejen heslo natahuje a ta prázdné plocha pak nevypadá dobře. Nebudou-li námitky, seznam upravím do řádek, tedy jako Aš, Beroun, Pytlíkov atd.. --Zákupák (diskuse) 13. 11. 2012, 20:09 (UTC)

Přepsáno.--Zákupák (diskuse) 14. 11. 2012, 08:27 (UTC)