Diskuse:Meandry Botiče

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Název článku[editovat zdroj]

Takto s PP na začátku by se asi článek jmenovat neměl, Doporučuji jen Meandry Botiče --Packa 02:23, 10. 2. 2007 (UTC)

Souhlasím. Potom se ale musí opravit většina odkazy (na základě nichž jsem stránku založil). Díky. Mirekk 10:47, 12. 2. 2007 (UTC)

Netykavka[editovat zdroj]

V plánu péče pro Meandr Botiče píší, že se snaží likvidovat netykavku nedůtklivou (Imaptiens noli-tangere), ale pokud vím, tak ta u nás více méně původní a určitě spíš nebezpečný invazní druh je netykavka žláznatá (Impatiens glandulifera). Tak nevím, jestli jde o chybu nebo se mýlím já.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Frty2 (diskusebloky) 17. 11. 2012, 17:07‎ (CE(S)T)

Návrhy na případná vylepšení pro studenta/studentku[editovat zdroj]

Dobrý den, vkládám návrhy na případné vylepšení hesla:

  • Památka se nachází v jihovýchodní části Prahy a protéká městskými částmi Hostivař a Záběhlice. - přírodní památka protéká? :)
  • snažit se snížit rozšíření invazních druhů - konkrétně jakých?
  • v encyklopedii není vhodné psát fráze typu "chodí si, kde se jim zachce" - je lepší to přepisovat například na "chodí mimo vyznačené stezky"

Nejsou k památce dostupné ještě další zdroje s rozšiřujícími informacemi a nebo tento výčet 5 stránek je kompletní? Budu se zítra těšit na prezentaci a v případě jakéhokoliv dotazu se na mne obraťte. Jsem s pozdravem --Chmee2 (diskuse) 21. 11. 2012, 19:14 (UTC)