Diskuse:Městská železniční doprava v Bratislavě

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nezdá se mi formulace Vzhledem k problémům mezi ŽSR a DPB však byl doopravdy provoz zahájen až v pátek 8. září 2006. Je třeba is uvědomit, že ŽSR je pouze provozovatel dráhy, takže pokud chce kdokoli po tratích ŽSR jezdit a má vše potřebné vyřízeno (což ZSSK - který daný spoj provozuje - jako provozovatel drážní dopravy na podstatné části sítě ŽSR samozřejmě má), tak nějaké "problémy" vcelku nepřicházejí v úvahu. Pokud měl DPB nějaké problémy se zřízením této linky, tak to bylo spíš ve vztahu k ZSSK. Chybná formulace převzataá z sk:wiki zřejmě pochází z nepochopení rozdílu mezi ŽSR a ZSSK. --Cmelak770 16:06, 27. 1. 2007 (UTC)

Ano, já to přeložil jak jsem to viděl bez zamyšlení.. Dost chyba no... Něco s tím uděláme :-) --Aktron (d|p) 16:07, 27. 1. 2007 (UTC)
Islo o nezhody medzi ZSR a DPB. DPB totiz mal ako kompenzaciu za nutnost presmerovania linky ziskat na tu dobu pouzivanie DRAHY zadarmo, ZSR si to vsak potom rozmysleli. Mimochodom, uz to zas nejazdi: http://sk.wikipedia.org/wiki/Linka_155 Pls. opravte to, moja cestina nie je dostatocna.. Samo